Trägolv

Köpa billigt trägolv till kök, vardagsrum, sovrum som furugolv och plankgolv på nätet.

På denna sida hittar du många bilder, annonser och länkar till företag som säljer golv av olika slag samt produkter för att lägga golv, renovera golv, städa och underhålla golv. Också många bilder på golv för att finna inspiration då ett golvbyte är aktuellt.

Klicka på länkarna ovan för att köpa olika golv tex. skeppsgolv av Ikea eller Byggmax.

Denna sida handlar om trägolv till kök, vardagsrum, sovrum som furugolv och plankgolv. Det finns många företag, återförsäljare och butiker av som säljer trägolv. Det finns både bilder och textlänkar på sidan som leder dig vidare till sidor innehållande trägolv. På nätet kan man tex. köpa billigt furugolv av Byggmax, Bauhaus och krauta. På nätet kan man köpa billiga parkettgolv och massiva trägolv och hitta instruktioner på att lägga plankgolv själv. Betsa trägolv


Massiva trägolv

Att trägolv blivit populära kan ha med det att göra att så många olika träslag finns att välja mellan, tex ask, lönn, bok och ek. De flesta hem brukar därför ha ett möblemang som passar bra tillsammans med massiva trägolv. Jämfört med andra material som sten, klinkers och laminat är trägolv tysta, varma och mjuka. Förutom möjligheten att välja olika träslag med olika mönster och färger finns många varianter på massiva trägolv att välja mellan, tex. parkettgolv, skeppsgolv och furugolv. Nedan bilder på billiga massiva trägolv från Bygghemma.

Trägolv Trägolv

Ett trägolv kan man köpa som ett skeppsgolv. Det som kännetecknar ett skeppsgolv är att äkta skeppsgolv har en mjuk fog mellan tiljorna, detta för att ta upp träets rörelser som är störst i breddriktningen, samt förhindra att det bildas öppna springor mellan tiljorna. Trägolv som skeppsgolv skall tåla en våt miljö och på senare år har det blivit alltmer vanligt att lägga in skeppsgolv även i badrum. Till höger en bild på ett trägolv som skeppsgolv. Besök Ikea eller Byggmax för att köpa skeppsgolv billigt. Massiva trägolv och plankgolv kan man köpa av Bauhaus.

Ofta när man hör ordet massiva trägolv så tänker man på parkettgolv. Många tillverkar och säljer parkettgolv idag. Några av dessa återförsäljare av trägolv som furugolv, parkettgolv, laminatgolv och trägolv är Byggmax, Bauhaus, Krauta och Bygghemma. Byggmax, Bauhaus och Krauta finns både på nätet och på många orter i landet medan bygghemma endast finns på nätet. Parkettgolv är vanligen ett trägolv av ek eller annat hårt träslag. Ett parkettgolv består antingen av tjocka stavar i olika mönster eller av limmade element i form av långa brädor eller kvadratiska rutor med 2–4 mm slitskikt av t.ex. ek på en stomme av spånskiva. Nedan bilder på parkettgolv.

Trägolv Trägolv

Nedan annonser från återförsäljare, tillverkare och butiker av massiva trägolv till kök, vardagsrum, sovrum som furugolv och plankgolv. Besök dessa sidor för att hitta snygga och billiga trägolv. Dessutom kan du hitta information om att lägga trägolv samt hitta inspiration för att välja skeppsgolv till kök, vardagsrum, sovrum mm. Besök annonsörerna för att jämföra utbud och priser.

Nedan bild på ett trägolv. Använd nätet för att hitta inspiration att välja trägolv, tex. skeppsgolv från Ikea, Bauhaus eller Byggmax.

Trägolv

Passa på och besök de som annonserar på sidan för att kunna köpa billiga trägolv pga att de som annonserar ofta har erbjudanden och kampanjer på massiva trägolv med i sin annonsering. Därför ska man besöka alla de som annonserar innan man köper sitt trägolv. Man kan också använda annonsörernas hemsidor på att titta på massiva trägolv och plankgolv lagda i olika rum som sovrum, vardagsrum och kök och därmed hitta inredningstips och inspiration till ett kommande golvbyte.

Det finns många företag, återförsäljare och butiker av trägolv. Allt från mindre lokala golvaffärer till stora möbelföretag och byggvaruhus. Ikea och Byggmax är två av dessa. Laminatgolv är vanligtvis en spån- eller träfiberbaserad bräda med en yta som är en imitation, en trädekoration av trä eller annat material. Ytan är förstärkt med ett slitskikt material. Laminatgolvets konstruktion gör det mycket tåligt mot repor, tryck, slag, smuts, solljus och värme. Nedan bilder på laminatgolv som man hittar hos Ikea.

laminatgolv laminatgolv

Man kan lägga golvvärme under massiva trägolv är möjligt, men det är viktigt att lägga anpassad golvvärme till resp. trägolv och träslag. Detta är något som den du köper ditt massiva trägolv och golvvärme vet. Ta inga chanser angående detta, du kanske hittar någon billig golvvärme som det kan vara lockande att köpa. Ditt fina nyinköpta massiva trägolv kan bli fördärvat av detta.

Att lägga trägolv är fullt möjligt att göra på egen hand, förutsatt att man inte har tummen mitt i näven. Ska man lägga trägolv (skeppsgolv) i våtrum för man passa sig, vid fel på trägolvet (fuktskador) så gäller säkert inte den hemförsäkring man har om man lagt detta trägolv själv och saknar behörighet för detta. Kan därför vara klokt att anlita hantverkare då trägolv ska läggas i våtrum.

Återförsäljare av trägolv

Nedan länkar till företag, återförsäljare, butiker och av trägolv, plankgolv, furugolv, skeppsgolv, parkettgolv, laminatgolv mm.

bauhaus byggmax beijer
bjoorn cheapy kährs
tarkett parkettspecialisten siljan

Köpa billiga trägolv

Nedan sidor som sajten innehåller. Via annonser och länkar på sidan kan man köpa billiga trägolv som tex. skeppsgolv, plankgolv och parkettgolv. Av Byggmax och Bauhaus kan man köpa plankgolv, massiva golv i olika dimensioner billigt.

HEM Betonggolv Bona golv
Ekgolv Furugolv Golv badrum
Golv kök Golvslipning Golvvärme
Klickgolv Klinkergolv Lacka och måla golv
Laminatgolv Parkettgolv Plastgolv
Renovera golv Trägolv Valnöt golv