Industriparkett

Köpa snygg och billig industriparkett i ek, asp mm online på nätet.

På denna sida hittar du många bilder, annonser och länkar till företag som säljer golv av olika slag samt produkter för att lägga golv, renovera golv, städa och underhålla golv. Också många bilder på golv för att finna inspiration då ett golvbyte är aktuellt.

Ovan möjligheter att hitta bilder på olika slag av industriparkett lagd i olika rum i bostaden.

För den som är ute efter ett parkettgolv av högsta kvalitet ska leta efter industriparkett. Industriparketten är tjockare och av bättre kvalite än vanlig. Den används ofta i kommersiella och allmänna lokaliteter. På grund av denna höga kvalite så blir priset därefter. Använd nätet för att hitta återförsäljare för att kunna jämföra utbud och pris på industriparkett. En fördel med parkett jämfört med laminat är att man kan slipa om parketten vilket man inte kan med laminaten.


Köpa industriparkett online på nätet

Besök Hardwood för att läsa om deras industriparkett. Nedan 2 bilder på parkett hämtade från deras hemsida. På deras sida kan man läsa följande : Industriparkett är en hållbar golvbeläggning av ek för rimligt pris. Det gör att den bli alltmer populärare. Den typen av parkett passar bra i rummen med olika slags användning, från ett mysigt hem till flygfältens väntesalar. Produkten består av flera små lister, som har förenats till en golvbräda, för att göra parketten bekväm att sätta på golvet. Eftersom produkten är av helträ och utan tappar, kan den slipas ett antal gånger och därmed är produktens nyttjandeperiod mycket lång. Bilden till vänster är industriparkett av ek 15x8x160 och bilden till höger är industriparkett av ek 22x8x160.

industriparkett industriparkett

Besök Kasthall för att hitta inspiration och att läsa om deras trägolv tex. industriparkett. På deras hemsida kan man läsa följande : Industriparketten består av parallellt liggande mosaikstavar på ”högkant” som tål att ligga i hårt trafikerade miljöer. Lätt att reparera vid behov, erbjuds i två olika höjder och tjocklekar, båda med samma utseende. Finns i träslagen ek, ask, valnöt och svart ek. Kasthall Industriparkett klarar emissionsnivåerna enligt LEED. Bilden nedan till vänster är från deras hemsida.

industriparkett

Besök annonsörerna du ser på sidan för att med lite tur kunna köpa billig industriparkett att använda till olika rum i bostaden pga att de som annonserar ofta har erbjudanden med i sin annonsering. Man kan också se bilder på snygg industriparkett tex. i ek eller asp att använda i ett vardagsrum som kan fungera som inspiration för att välja industriparkett.

Besök Almedalsgolv för att se deras utbud av industriparkett. Nedan bilder på industriparkett hämtade från deras hemsida. Om den vänstra industriparketten : En 10 mm massiv industriparkett. Vår senaste vidareutveckling i lite större dimension. DESIGN PLUS kommer i en sortering av ek som vi kallar MIX och levereras fabriksslipad och behandlad med hårdvaxolja. Skall endast installationspoleras. Hellimmas mot underlaget. Om den högra industriparketten : En 7,8 mm massiv industriparkett som vi levererar i flera utseendesorteringar och träslag. Den levereras fabriksslipad och behandlad med hårdvaxolja. Skall endast installationspoleras. Hellimmas mot underlaget.

industriparkett industriparkett

Industriparkett

Nedan hittar du länkar till tillverkare och återförsäljare för att köpa industriparkett och annat golv samt annat som har med golv att göra tex. golvlister i metall, plast och trä, golvsockel, sockellist i ek, vit och hög samt sockellist för kabel mm.

Byggmax bauhaus bjoorn
Hardwood K-rauta pergo golv
Beijer Bygg Almedalsgolv Kasthall

Industriparkett

Nedan sidor som sajten innehåller. På denna sidan via annonser och länkar kan man köpa industriparkett i olika träslag som ek och asp samt annat parkettgolv.

HEM Betonggolv Bona golv
Ekgolv Furugolv Golv badrum
Golv kök Golvslipning Golvvärme
Klickgolv Klinkergolv Lacka och måla golv
Laminatgolv Parkettgolv Plastgolv
Renovera golv Trägolv Valnöt golv