Betsa trägolv

Använd nätet för att hitta tips, tillvägagångssätt, färg, färgkarta för att måla eller betsa ett trägolv.

På denna sida hittar du många bilder, annonser och länkar till företag som säljer golv av olika slag samt produkter för att lägga golv, renovera golv, städa och underhålla golv. Också många bilder på golv för att finna inspiration då ett golvbyte är aktuellt.

Klicka på länkarna ovan för att köpa färg och bets till golv.

Har du ett trägolv som ska renoveras så finns det olika sätt att göra detta. Är trägolvet gammalt och slitet så är ett tips att börja med att slipa ner trägolvet för att få bort repor, sprickor, gammal färg, lack eller bets. På nätet kan man hitta tips och instruktioner på att betsa trägolv samt hitta bilder på betsade trägolv som kan fungera som inspiration då man ska välja färg på bets. Köpa bets och annan färg kan man göra online på nätet. Billig träbets kan man köpa av tex. Byggmax, Jula och Bygghemma.


Köpa bets för att betsa trägolv

Att köpa bets, lack och färg till att måla och behandla golv som trägolv gör man enkelt på nätet och många gånger billigare än lokala affärer. Utbudet av försäljningsställen är stort vilket gör det möjligt att köpa träbets, lack och färg billigt. Man bör besöka stora företag som tex. Rusta, Jula, K-rauta, Bauhaus och Byggmax för att se vad man kan köpa av dem för de har som regel de lägsta priserna på dessa varor. Nedan bilder på träbets och spackel som man kan köpa av Bauhaus.

betsa trägolv Träspackel

Om den vänstra bilden : ZAR Träspackel är ett latexbaserat träspackel som fyller spikhål, reparerar sprickor, urholkningar, trasiga hörn och flisningar på träytor. ZAR träspackel innehåller träspån och tar åt sig bets på samma sätt som trä. Den krymper minimalt och kan användas både inom- och utomhus. Om den högra bilden : ZAR träbets appliceras enkelt med en trasa för att tillföra träet en enhetlig betston. Betsen tränger in jämnt och fint i träet, vilket gör att du kan arbeta i din egen takt utan risk för överlappningsmärken, fläckar eller streck. ZAR träbets är perfekt att använda på hyllor, paneler, möbler, dörrar, golv etc. Tillsammans med ZAR ådringsverktyg kan ZAR träbets användas på redan målade eller lackade ytor för att skapa träeffekt. Innehåller ljusäkta pigment.

Nedan bild på ett trägolv. Använd nätet för att hitta inspiration att välja trägolv, tex. skeppsgolv från Ikea, Bauhaus eller Byggmax. Detsamma gäller för att välja bets då man ska betsa trägolv.

Trägolv

Passa på och besök de som annonserar på sidan för att kunna köpa billig träbets pga att de som annonserar ofta har erbjudanden och kampanjer på bets med i sin annonsering. Därför ska man besöka alla de som annonserar innan man köper sin träbets för att betsa golvet bra. Man kan också använda annonsörernas hemsidor på att titta på bilder av betsade trägolv som kan fungera som tips och inspiration.

Lär dig att betsa trä med gör det själv instruktioner och förklarande fotografier vilket man kan hitta på sidan din byggare. Texten nedan är från deras sida : Det förekommer ofta att man förväxlar lasyr med bets. Många tror till och med att det är frågan om en och samma färgtyp, men så är det inte. När man betsar trä, tränger betsen in i träet och färgar det utan att ytan täcks. Lasyr däremot är en förtunnad täckfärg som inte tränger in i träet på samma sätt. Dessutom täcker lasyr en del av träets ådring. Har du en obehandlad träyta som du vill färga utan att förlora trästrukturen, ska du välja bets. Du kan även betsa behandlat trä om du väljer lackbets. Lackbetsen kräver egentligen ingen förbehandling för att fästa, men vill du få en fin trästruktur bör du ta bort all gammal färg eller lack. Om du vill få en slät och vackert betsad yta ska du vara noggrann med förberedelserna.


Återförsäljare av träbets för att betsa trägolv

Nedan länkar till företag, återförsäljare och butiker för att kunna köpa träbets och hitta tips och instruktioner. Via färgkartor kan man bestämma vilken färg man tänkt sig till sitt betsade golv.

bauhaus byggmax beijer
bjoorn cheapy kährs
tarkett parkettspecialisten siljan

Betsa trägolv

Nedan sidor som sajten innehåller. Via annonser och länkar på sidan kan man köpa bets, olja, lack, färg mm för att måla, sköta, behandla och betsa trägolv.

HEM Betonggolv Bona golv
Ekgolv Furugolv Golv badrum
Golv kök Golvslipning Golvvärme
Klickgolv Klinkergolv Lacka och måla golv
Laminatgolv Parkettgolv Plastgolv
Renovera golv Trägolv Valnöt golv